Znatiželja je u ljudskoj prirodi. Odgovori su na Marsu.

Bilo da želite da saznate više o našim proizvodima, precizirate detalje porudžbine ili jednostavno – naručite putem poruke, naša korisnička podrška je dostupna 24/7.

Česta Pitanja

Kako naručiti proizvod?

Shodno tome da nam je cilj da pronađeš ono što želiš, olakšali smo ti da vidiš sve dostupne proizvode kroz dve sekcije Shop i Kategorije.

Dodatne informacije o pojedinačnom proizvodu možeš videti klikom
na fotografiju, nakon čega je potrebno da izabereš željenu veličinu.

Klikom na DODAJ U KORPU, se otvara dodatni prozor u kome možeš videti odabrani proizvod. Putem korpe za kupovinu imaš pregled sadržaja kupovine, gde je moguće da izmeniš ili izbrišeš broj proizvoda iz buduće porudžbine.
Kada si odabrao sve željene proizvode, klikom na NASTAVI NA PLAĆANJE u okviru Korpe, ideš na sledeći korak, gde je potrebno da popuniš neophodne informacije kako bi pošiljka mogla da se isporuči.

Nakon popunjenih informacija, klikom na POTVRDI je izvršena kupovina i možeš očekivati potvrdu putem e-pošte koju si naveo prilikom prijave.

Ako nemaš naviku da kupuješ putem interneta, svoju narudžbinu možeš kreirati uz našu pomoć. MARS tim će ti pomoći pri odabiru proizvoda koji odgovaraju baš tvojim potrebama putem profila na društvenim mrežama, live chat-a na samom sajtu, broja telefona +381616379972 i e-pošte [email protected].

Odgovarajuće veličine i njihova dostupnost?

Da bi bio siguran da si izabrao odgovarajuću veličinu, na raspolaganju ti je vodič u okviru svakog proizvoda – tabela izražena u cm za širinu i dužinu, koja ti može služiti kao smernica.

Na stranici na kojoj se nalazi sam proizvod, kada izabereš željenu veličinu videčeš informaciju ukoliko proizvod nije na zalihama.

Ukoliko imaš nejasnoća u vezi sa tabelom, nisi siguran koja je odgovarajuća za tebe ili željena veličina trenutno nije na zalihama, možeš nam se javiti direktno putem live chat-a na samom sajtu, društvenih mreža, ili na [email protected].

Kako mogu znati da li je narudžbina potvrđena?

Kada završiš narudžbinu, dobićeš poruku putem navedene e-pošte s potvrdom i detaljima kupovine. Ukoliko poruka ne stiže, preporučujemo da proverite odeljak „Neželjena pošta“.

Ako u tom odeljku ne možeš da pronađeš poruku potvrde, kontaktiraj nas putem društvenih mreža, live chat-a na samom sajtu, broja telefona +381616379972 i e-pošte [email protected].

Kako se vrši plaćanje?

Plaćanje se vrši pouzećem, gde prilikom dostave na kućnu adresu, kuriru plaćate gotovinom. Plaćanje za pravna lica se vrši putem fakture.

Važno je da prilikom popunjavanja neophodnih informacija za isporuku u delu “Napomena” ostavite podatke firme kako bi vam profaktura bila poslata na navedenu adresu e-pošte. Sva plaćanja se vrše valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Cene
Cene su sa PDV-om. Napominjemo da ne vršimo prilagođavanje cena proizvoda čiji je prvobitna cena prilikom izvršene kupovine promenjena zbog sniženja tokom trajanje isporuke pošiljke. Ukoliko dođe do razlike između cena naznačenih na veb-sajtu i na društvenim mrežama, ispravna je uvek ona cena koja je vidljiva na veb-sajtu.

Kako da ostvarim popust?
Isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 5000 RSD. Sve ostale popuste možeš iskoristiti prilikom popunjavanja informacija za isporuku, unosom posebnog kupon koda.

Za više informacija posetite Loyalty program. Za firme kreiramo posebne ponude, stoga nam možete poslati upit na [email protected]

Koji je rok isporuke?

Rok za dostavu može da varira između 3-6 radnih dana, u zavisnosti od adrese za isporuku, osim kada je reč o limitiranim pre-order kolekcijama, gde isporuka traje duže.

Primićeš poruku sa ažuriranim stanjem porudžbine putem e-pošte kada ona bude poslata na navedenu adresu.

Ukoliko želiš da naručiš proizvode, ali nećeš biti u mogućnosti da preuzmeš pošiljku u narednim danima, u delu “Napomena” prilikom popunjavanja informacija za isporuku, ostavi komentar kada ti odgovara da preuzmeš pošiljku.

Ne vršimo isporuku van teritorije Republike Srbije. Za kupce koji se nalaze na teritoriji Kosova i Metohije potrebno da se uplata izvrši na račun pre slanja pošiljke.

Molimo Vas da uzmete u obzir da je nama u interesu da dobijete vaš paket što pre, i da se trudimo da na sve načine omogućimo što manje čekanje. Cenimo vašu podršku i strpljenje.

Da li mogu da zamenim ili reklamiram proizvod?

Naravno.

Molimo vas da prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na samom pakovanju ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i prorezi) savetujemo da paket ne preuzimate, već da nam javite detalje o postojanju oštećenja paketa prilikom dostave.

Ukoliko ste primili paket i ustanovili da podaci na računu nisu odgovarajući, molimo da nas kontaktirate najkasnije u roku od 24h. U najkraćem mogućem roku obavestićemo vas o daljem postupanju.

U slučaju da ste nakon prijema paketa utvrdili da je isti pogrešan ili su eventualno proizvodi oštećeni, zamenu možete izvršiti o našem trošku. Neophodno je da nas obavestite u roku od 24h od trenutka
prijema pošiljke.

Reklamacija treba da sadrži ime i prezime i broj narudžbine, kao i kratak opis nastalog problema/oštećenja. Kupac koji je uložio reklamaciju na određeni proizvod, odgovor i obaveštenje o daljem postupanju povodom navedene reklamacije, može očekivati u najkraćem roku.

Reklamaciju možete izvršiti putem profila na društvenim mrežama, live chat-a na samom sajtu, broja telefona +381616379972 i e-pošte [email protected]

Kako izvršiti zamenu veličine?

Imaš mogućnost da u roku 3 dana od datuma prispeća, pošalješ zahtev za zamenu veličine proizvoda kupljenih putem sajta marsactive.com.

Zahtev za zamenu treba da sadrži broj narudžbine koji je poslat putem e-pošte, veličinu za koju želiš da zameniš, i može se izvršiti putem profila na društvenim mrežama, live chat-a na samom sajtu, broja telefona +381616379972 i e-pošte [email protected]

Kada dobiješ potvrdu da željenu veličinu za zamenu imamo na stanju, neophodno je da nam proizvode pošalješ u izvornom stanju na adresu Rudarske čete 49, Kraljevo, +381616379972, bez tragova nošenja/pranja ili bilo kakvih drugih oštećenja, kao i sa svim etiketama i deklaracijama dobijenih
prilikom prispeća.

Rok za realizaciju zamene artikla je 7 do 10 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema vraćenog artikla. Troškove poštarine u oba smera snosi kupac kada je u pitanju zamena veličine.

Kako izvršiti povraćaj?

Važno nam je da budete zadovoljni kupovinom MARS proizvoda. Ako nisi u potpunosti zadovoljan/a, proizvode možeš da vratiš u roku od 14 dana od datuma narudžbine.

Zahtev za povraćaj možeš izvršiti putem e-pošte [email protected] i neophodno je da sadrži broj narudžbine koji je poslat putem e-pošte, razlog za povraćaj, kao i broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćen povraćaj.

Molimo vas da proizvode za koje se vrši povraćaj, pošaljete u izvornom stanju na adresu Rudarske čete 49, Kraljevo, +381616379972, bez tragova nošenja/pranja ili bilo kakvih drugih oštećenja, sa svim etiketama i deklaracijama dobijenih prilikom prispeća, i sa obaveznim fiskalnim računom.

Kada paket pristigne na našu adresu, nakon provere da su proizvodi pristigli u izvornom stanju prema instrukcijama, na adresu vaše e-pošte ćemo poslaćemo potvrdu o prispeću paketa i sredstva će vam biti vraćena u roku od dva radna dana.

Obrazac za odustanak

Kako otkazati narudžbinu?

Ako si izvršio narudžbinu i dobio potvrdu putem e-pošte, istu možeš otkazati u roku od 6h tako što ćeš nas kontaktirati putem društvenih mreža, live chat-a na samom sajtu, broja telefona +381616379972 i e-pošte [email protected], kako bismo izvršili postupak otkazivanja narudžbine.

Održavanje odeće

Na sajtu marsactive.com, u okviru svakog proizvoda, kao i na etiketama možeš pronaći informacije o vrsti i sastavu materijala. Preporuka je da se proizvodi ne peru na temperaturama višim od 40 stepeni.

Izbegavajte preveliko doziranje praška i omekšivača, jer smo utvrdili testovima da prekomerne doze uništavaju štampu. Stvari peglati okrenute na naličje kako bi se sprečilo lepljenje otiska za peglu i time štetili proizvodi.

Ne koristite izbeljivače.
Za sva oštećenja proizvoda nastala prilikom održavanja van navedenog uputstva, Mars Activewear ne snosi odgovornost.